Кращий дизайн за версією Red Dot – відзначені два рідери PocketBook



Кращий дизайн за версією Red Dot – відзначені два рідери PocketBook

В кінці 2018 року PocketBook з гордістю представив оновлену лінійку пристроїв з новим дизайном. А днями стало відомо, що два нових електронних рідера були відзначені однією з найпрестижніших нагород у галузі промислового дизайну.

Надзвичайно компактні та легкі, PocketBook Touch HD 3 і PocketBook Touch Lux 4 уособлюють собою одну з ключових тенденцій промислового дизайну – пильна увага до зручності користувача. Вага пристроїв становить всього 155 г, що робить їх ідеальним компаньйоном як в щоденних поїздках по місту, так і в довгих подорожах, коли кожен грам має значення.

«Новий стильний дизайн PocketBook мінімалістський, у ньому використані трендові кольорові гами та фінішинг поверхонь, втім він має свою унікальну елегантність і глибоко пов'язаний з ДНК бренду», - коментує Олександр Морокко, промисловий дизайнер PocketBook. «Синергія продуманої ергономіки, внутрішнього компонування та дизайну корпусу дозволила створити надзвичайно зручні та найбільш компактні електронні рідери на ринку».

Red Dot Award: Product Design – один з найбільших міжнародних конкурсів дизайну, який 60 роківспіль називає найцікавіші дизайнерські рішення. Варто зазначити, що продукти PocketBook отримують Red Dot вже вчетверте. Раніше електронні рідери компанії були відзначені цією премією у 2012, 2014 та 2016 роках.

До складу міжнародного журі, входять досвідчені експерти з різних індустрій. У 2019 дизайнери та виробники з 55 країн представили на конкурсі понад 5500 продуктів.