Бог подорожує інкогніто - опис світового бестселера, який надихнув мільйони читачів



Бог подорожує інкогніто - опис світового бестселера, який надихнув мільйони читачів

Пошуки свого місця в цьому світі – дуже популярна тема як у нон-фікшн, так і у художній літературі. Але твори, подібні до роману Лорана Гунеля, зустрічаються вкрай нечасто. Французькому автору вдалось перетворити ґрунтовне психологічне дослідження особистої кризи людини на цікаву, повчальний та надзвичайно корисний твір. Книга «Бог завжди подорожує інкогніто» - надихаюча історія на всі часи, яка допоможе поглянути на себе та на оточуючих зовсім по-іншому.

Головного героя звати Алан і він звичайний, непримітний гвинтик у рекрутинговій компанії. Хлопець багато працює, та через невпевненість у власних силах, раз за разом впирається головою в кар’єрну стіну. Зрештою, апатія та депресія змушують його повільно пливти за течією, навіть не намагаючись вплинути на своє існування.

В особистому житті справи ще гірші: кохана дівчина не бачить перспектив у стосунках з Аланом та кидає його. А щоб завершити парад помилок жирною крапкою, герой хоче вирішити всі проблеми стрибком з верхівки Ейфелевої вежі. Втім, на щастя для нього, звідкілясь з’являється таємничий незнайомець, який обіцяє допомогти розібратись з численними проблемами хлопця в обмін на право керувати його вчинками.

На цьому моменті художня розповідь поступово перетворюється на сучасний підручник з психології, з порадами та лайфхаками про відновлення впевненості та життя у гармонії й злагоді з власним Я. Крок за кроком, Алан виконує завдання та доручення свого наставника, поступово відчуваючи смак до життя. Виявляється, що змінити ставлення до роботи й колег – зовсім легко. Так само як і  повірити у свої таланти й здібності. Поволі, хлопець починає розуміти, що коренем багатьох негараздів був він сам.

У чому ж феномен творчості Гунеля? Насправді, весь секрет у простоті, за якою, втім, ховається глибокий зміст і символічність. Його приклади завжди зрозумілі, поради дієві, а персонажі схожі на будь-кого з нас. Сама ж історія надзвичайно універсальна: замість молодого парижанина її героєм міг би легко стати хтось із наших приятелів чи знайомих. Автор чудово знає свою тему й не витрачає час читачів на порожні балачки, а за чіткістю та професійністю порад і принципів стає зрозуміло –  він вивчав психологію. Якщо ви дійсно хочете змінитись, ця книга стане для вас чудовим підручником.    

Сучасна французька література подарувала світу багато зіркових й надзвичайно популярних авторів, й один із них – Лоран Гунель. «Бог завжди подорожує інкогніто» - світовий бестселер, що спонукає не лише думати, а й рухатись вперед. Купити книгу та завантажити її у кілька кліків можна в інтернет-магазині pocketbook.ua