PocketBook Touch HD 3 vs PocketBook Touch Lux 4: яку модель вибрати?



PocketBook Touch HD 3 vs PocketBook Touch Lux 4: яку модель вибрати?

Порівняння PocketBook Touch Lux 4 і PocketBook Touch HD 3 - це вибір між чимось по-справжньому класним і чимось навіть ще кращим. Завдання не з легких, чи не так? Проте, ми, з максимальною безпристрасністю, озвучуємо плюси і мінуси обох рідерів, щоб допомогти вам визначитися, який з них підходить саме вам.

Подібності

Обидві моделі оснащені 6-дюймовим мультисенсорним HD екраном E Ink CartaTM. Проте роздільна здатність дисплея у них все ж різна: 1448x1072 в PocketBook Touch HD 3 і 1024x758 в PocketBook Touch Lux 4.

Виділимо ще кілька ключових характеристик, однакових для двох рідерів, а саме:

  • Розмір – 161,3x108x8 мм;
  • Вага – 155 г;
  • Ємність акумулятора – 1500 мАч;
  • Оперативна пам'ять – 512 МБ;
  • Датчик обкладинки;
  • Підтримка 19 книжкових і 4 графічних форматів.

Крім того, обидва гаджета розроблені в одному преміальному дизайні, який вже отримав кілька європейських нагород, включно з престижною премією Red Dot Awards 2019.

Відмінності

Попри зовнішню схожість, PocketBook Touch Lux 4 і PocketBook Touch HD 3 – це все ж таки різні моделі, так що давайте детальніше розглянемо їх відмінності.

По-перше, завдяки технології HZO Protection™, PocketBook Touch HD 3 не боїться води. Ви можете занурювати рідер у воду на глибину до 1 метра на термін до 30 хвилин без будь-якої шкоди для вашого пристрою.

Другою істотною відмінністю між двома моделями є технологія SMARTlight, яка робить читання PocketBook Touch HD 3 комфортнішим і надає вам більше можливостей, включно з інтелектуальними налаштуваннями (яскравість, колірна температура, збереження шаблонів).

Моделі також відрізняються продуктивністю процесора: PocketBook Touch HD 3 оснащений двоядерним процесором (2x1 ГГц), а PocketBook Touch Lux 4 використовує в роботі процесор на 1 ГГц.

PocketBook Touch HD 3 – це рідер з 16 ГБ вбудованої пам'яті, який не підтримує використання флеш-карт microSD. Що стосується PocketBook Touch Lux 4, то пристрій запропонує користувачу внутрішнє сховище на 8 ГБ, яке, втім, може бути легко збільшено за допомогою microSD об'ємом до 32 ГБ.

Висновок

Обидва електронних рідера поєднують в собі високу функціональність і стильний дизайн. PocketBook Touch HD 3 стане відмінним варіантом для активних мандрівників, які ніколи не втрачають можливість почитати, навіть під дощем або в басейні. З іншого боку, легкий і компактний PocketBook Touch Lux 4 також стане вашим незамінним компаньйоном з безпечним для зору E Ink HD екраном.