Акція «Разом дешевше» від PocketBook: купуйте рідер – отримайте обкладинку в подарунок

18/12/2020|відPocketbook
Акція «Разом дешевше» від PocketBook: купуйте рідер – отримайте обкладинку в подарунок

У новорічні й різдвяні свята, ніщо так не підіймає настрій, як гарний подарунок! Акція «Разом дешевше» від PocketBook – це ідеальна нагода, щоб придбати омріяний рідер з E Ink екраном, та отримати стильну й надійну обкладинку у подарунок!

Хіба можна подарувати собі чи близьким на новорічні свята щось краще за рідер PocketBook? Так! Рідер PocketBook з обкладинкою, яка захистить пристрій від механічних пошкоджень. Завдяки нашій акції «Разом дешевше» ви отримуєте набір із сучасного рідера PocketBook і фірмової обкладинки до нього за ціною рідера.

«Разом дешевше» - це найкраще, що могло трапитися з любителем електронного читання напередодні Нового Року й Різдва!

Які набори доступні?

PocketBook 628 Ruby Red + Обкладинка Origami 6” Shell Light Grey або Origami 6” Shell dark grey

Рідер у вишуканому червоному кольорі, із розумним підсвічуванням SMARTlight і мультисенсорним екраном. Стильна й практична обкладинка-трансформер стане чудовим доповненням до цієї моделі.

PocketBook 606 White + Обкладинка Shell 6” Grey

Надлегкий рідер у стильному білому кольорі стане ідеальним гаджетом для читання як вдома, так і в дорозі, а фірмова обкладинка подбає про безпеку екрану.

PocketBook 606 Black + Обкладинка Shell 6” Black rib

Компактний рідер із сучасним 6-дюймовим екраном E Ink Carta™. Завдяки обкладинці, пристрій буде надійно захищеним від механічних пошкоджень.