Зачекалися на Чорну п’ятницю? Вона вже тут! Знижки до -50% на бестселери та круті подарунки

22/11/2021|відPocketbook
Зачекалися на Чорну п’ятницю? Вона вже тут! Знижки до -50% на бестселери та круті подарунки

Головний Sale року офіційно розпочато! Лише з 23 листопада по 5 грудня купуйте книжкові новинки та світові хіти зі знижкою до -50%, а також отримуйте обкладинку в подарунок до найпопулярніших рідерів PocketBook. А ще ми даруємо безкоштовну доставку ваших замовлень у відділення «Нової пошти» по всій Україні!

Шалені знижки на українські та світові бестселери

Досі не читали головний хіт осені «Матера вам не наймичка» від Каті Бльостки? Чули купу схвальних відгуків про світові бестселери «Міністерство правди» та «Чи сняться зомбі воскреслі вівці?», але ще не встигли придбати їх? Час це виправляти!

Чорна п’ятниця на PocketBook.ua – це шанс купити найкращі книжки за найкращими цінами. Серед наших найгарячіших пропозицій такі бестселери:

Безліч книжкових хітів на будь-який смак чекають на вас тут.

Крута обкладинка в подарунок до крутого рідера

Купуйте надійні та стильні рідери PocketBook та отримуйте до них найкорисніший подарунок – фірмову обкладинку, яка захистить девайс та зробить процес читання ще комфортнішим.

Усі акційні набори рідер + обкладинка чекають на вас тут.

Безкоштовна доставка по всій Україні

Ще одна чудова новина від PocketBook: доставка всіх ваших замовлень у відділення «Нової пошти» по всій Україні буде безкоштовною. Витрачайте на святкові дива, а не на доставку!