Рідер + брендова чашка: романтичний подарунковий комплект від PocketBook

08/02/2022|відPocketbook
Рідер + брендова чашка: романтичний подарунковий комплект від PocketBook

Напередодні Дня святого Валентина PocketBook підготував для вас дуже приємну акцію. У період з 7 по 14 лютого купуйте рідер або комплект Разом дешевше (рідер з обкладинкою в подарунок) та отримуйте милу фірмову чашку для затишного читання з улюбленим напоєм.

День усіх закоханих вже на порозі, а це значить, що саме час подбати про подарунок для вашої другої половинки! Саме тому PocketBook підготував чудовий сюрприз для всіх закоханих.

З 8 по 14 лютого, купивши будь-яку модель PocketBook або набір Разом дешевше (рідер + захисна обкладинка) в офіційному інтернет-магазині PocketBook.ua, ви автоматично отримаєте яскраву та зручну фірмову чашку, створену спеціально для чаювання з улюбленою книжкою.

Що ж до рідера PocketBook – то це, безперечно, найкращий подарунок на День святого Валентина, що допоможе дорогій для вас людині насолоджуватися безпечним для зору читанням де і коли завгодно.

Подарункова чашка буде безкоштовно доставлена в будь-яке відділення Нової пошти. Доставка рідера буде здійснюватися згідно з умовами, вказаними на нашому сайті.

Зробіть особливий подарунок коханій людині на День святого Валентина! Здивуйте вашу другу половинку рідером PocketBook та фірмовою чашкою для теплого й затишного читання.