Мегазнижка на світовий бестселер і благодійна книжка: знайомтеся з видавництвом Смакі

24/08/2022|відPocketbook
Мегазнижка на світовий бестселер і благодійна книжка: знайомтеся з видавництвом Смакі

Вітаємо книжки видавництва «Смакі» на PocketBook.ua! Якісний світовий нон-фікшн на теми батьківства, здоров’я та психології стає ще ближчим, адже відтепер ви можете купити усі хіти видавництва в нашому інтернет-магазині. Насолоджуйтеся найактуальнішими бестселерами разом із PocketBook.

«Смакі» – це молоде українське видавництво, яке вже встигло потішити нас такими нон-фікшн хітами як: «Коли тіло каже «ні»: ціна прихованого стресу», «Фактор Фреда», «Відроджені пологи», «Спокій. Гра. Розвиток» та інші. До Дня Незалежності видавництво підготувало чудовий подарунок усім нам – благодійну книжку «No putin – no cry», кошти від продажів якої підуть на відновлення України. Книжка є збіркою есеїв, віршів, малюнків і фотографій, що розповідають історії дорослих і малих українців, життя яких змінилося назавжди з початком повномасштабної війни.

Взяти участь у конкурсі та поділитися своїм досвідом міг кожен охочий, тому книжка вийшла дуже емоційна, пронизлива й чесна. Дізнатися більше про «No putin – no cry» та купити цю книжку можна тут.

Ще один подарунок від видавництва «Смакі» – вражаюча знижка на світовий бестселер «Коли тіло каже «ні»: ціна прихованого стресу». Автор книжки – блискучий сімейний лікар, який ділиться з читачами роками своїх досліджень. Габор Мате розповідає простою мовою про зв'язок між розумом і тілом у людей, що страждають різними захворюваннями. Купуйте «Коли тіло каже «ні»: ціна прихованого стресу» за суперціною 160 грн.

Лише 24 серпня та лише на pocketbook.ua.  Окрім того, до 31 серпня ви можете придбати в нашому магазині книжки видавництва «Смакі» по акційним цінам: