До -50% на книжкові хіти! Шалені знижки на День Книгодарування



До -50% на книжкові хіти! Шалені знижки на День Книгодарування

Знижки до -50% на понад 600 книг! День Книгодарування від PocketBook

З 14 по 21 лютого, скористайтесь акцією «День Книгодарування» та купуйте книжкові бестселери з унікальними знижками до -50%. Тиждень небачених цін на понад 600 книг від 8 видавництв в онлайн-книгарні PocketBook.

День Книгодарування – це міжнародне свято, що відзначається 14 лютого та об’єднує книголюбів з усього світу. А ще, це гарна нагода, щоб поповнити свою бібліотеку новими книжками, або зробити особливий подарунок близькій людині.

Але цього року, онлайн-книгарня PocketBook перетворює день Книгодарування на тиждень! Українські та світові бестселери зі знижками до -50% чекатимуть на вас із 14 по 21 лютого. Вибирайте з понад 600 книг від 8 видавництв.

Радимо звернути увагу на такі художні й нон-фікшн хіти:

 

Рафал Лапаць

Інвестиції в криптовалюту безпечні, якщо дотримуватися кількох дуже важливих правил. Хоча прийнято чути, що це непевна справа – вірити не варто. Інтернет повний фейкових новин, і ми не завжди встигаємо перевірити інформацію. Тому, щоб бути впевненим у своїй підготовленості до реального примноження свого капіталу, краще звернутися до спеціальної літератури. Достовірні знання, змістовні джерела, приклади, підтверджені результатами – все це ви знайдете у книзі Рафала Лапаця.

Історія ока

Жорж Батай

«Історія ока» (1928) Жоржа Батая розповідає про еротичні пригоди двох молодих людей, оповідача та Симони, юнки, яка «так відчайдушно прагне всього, що засмучує, що найменш помітний заклик почуттів несподівано надає її обличчю рис, що прямо вказують на все, пов’язане з глибинною сексуальністю — до прикладу, кров, задуху, раптовий жах, злочин, усе, що назавжди руйнує людське блаженство та чесність».

Лист до короля

Тонке Драгт 

Книга нідерландської письменниці Тонке Драгт, створена в середині ХХ століття, — класичний лицарський дитячий роман, сповнений пригод, романтики й благородства. Його відзначено низкою престижних літературних премій, видано багатотисячними тиражами, перекладено багатьма мовами світу й екранізовано.

 

Вікінги були дивовижними воїнами, вправними мореплавцями, що завоювали світ і розчинились в історії, залишивши по собі чимало легенд і саг. От за останнє і взявся Том Шиппі, переконаний, що в давніх сагах Півночі набагато більше правди, ніж може здаватися на перший погляд. Ця книжка – наслідок ретельних порівнянь і зіставлень текстів саг із історичними джерелами. .


Роман Клочко

 

ОУН і шістдесятники, Іван Дзюба та Левко Лукʼяненко, Василь Стус і Вʼячеслав Чорновіл, протести, арешти й табори.

У своїй книжці Роман Клочко розповідає історію дисидентів, історію українського визвольного руху, який тривав від середини 1950­-х до другої половини 1980­-х. 

Герої книжки критикували комуністичну ідеологію та боролися проти безправ’я українців як нації. Їхньою зброєю стало слово, яке дошкульно било радянський режим у його чи не найболючіше місце — монополію на інформацію. Тож режим відповідав тюрмами, таборами й психіатричними лікарнями, але повністю знищити цей опір так і не зміг. Попри всі зусилля пропаганди та фактично фізичне знищення дисидентів, вони продовжували боротися і лякати радянську владу. 

 

Умерови: Історія однієї родини на тлі кримськотатарського національного руху ХХ–ХХІ ст.

Марина Гримич

Книга Марини Гримич «Умерови: Історія однієї родини на тлі кримськотатарського національного руху ХХ–ХХІ століття» — це літературна спроба відтворити історичні сюжети боротьби кримських татар за право жити і працювати на власній батьківщині через участь в ній кількох поколінь відомої і шанованої родини Умерових


Переглянути усі книжки зі знижками до -50% можна тут.