Найкнижковіша Чорна п’ятниця! Даруємо бестселери до рідерів PocketBook



Найкнижковіша Чорна п’ятниця! Даруємо бестселери до рідерів PocketBook

Чорна п’ятниця в онлайн-книгарні PocketBook: з 20 по 30 листопада, купивши рідер PocketBook Verse, Verse Pro, Era, InkPad 4 або Basic Lux 4, ви отримаєте у подарунок один із 6 наборів книжкових хітів від українських видавництв!

Виберіть один із 6 подарункових наборів і насолоджуйтесь крутим нон-фікшном, перлинами української літератури або новинкою від Стівена Кінга на новенькому рідері!     

Попередньо рекомендуємо зареєструватися на нашому сайті. Так вам буде зручніше отримати доступ до біліотеки книг.

Як взяти участь в акції?

  1. У період з 20 по 30 листопада, відвідайте наш офіційний інтернет-магазин pocketbook.ua та виберіть один з омріяних рідерів PocketBook: VerseVerse ProEraInkPad 4 або Basic Lux 4.
  2. Перейдіть у розділ «Купуйте разом» та зробіть замовлення. Зверніть увагу, що рідер з подарунковим набором можна придбати лише в цьому розділі.
  3. Під час оформлення замовлення, виберіть один із 6 книжкових наборів та обов’язково вкажіть свою електронну пошту.
  4. У випадку онлайн оплати, книжки надійдуть одразу після оплати замовлення. У разі офлайн оплати, книжки будуть надісланні на електронну пошту протягом 1-3 днів після оплати замовлення. 


Які моделі PocketBook беруть участь в акції?

  • PocketBook Verse – легкий та стильний 6-дюймовий рідер зі SMARTlight має все необхідне для комфортного читання;
  • PocketBook Verse Pro – потужний та компактний 6-дюймовий рідер з підтримкою аудіо і захистом від води;
  • PocketBook Era – світовий бестселер і володар премії Red Dot 2023, оснащений 7-дюймовим екраном нового покоління, вбудованим динаміком і захистом від води;
  • PocketBook InkPad 4 – рідер з великим 7,8-дюймовим екраном для будь-якого контенту, вбудованим динаміком і захистом від води;
  • PocketBook Basic Lux 4 – ультралегкий рідер з підсвічуванням стане чудовим компаньйоном для електронного читання. 

Чорна п’ятниця від pocketbook.ua – це ідеальна нагода купити рідер PocketBook з крутезними книжками від українських видавництв!    

Правила акції за посиланням