Тиждень романтики від PocketBook: - 10% на бестселери про кохання



Тиждень романтики від PocketBook: - 10% на бестселери про кохання

Найромантичніше свято року – чудова нагода, щоб потішити себе або свою другу половинку дивовижними книжками про кохання від українських і світових авторів.

Саме тому ми зібрали для вас романтичні бестселери за найкращими цінами! Не проґавте можливість купити хіти від Джоджо Мойєс, Люко Дашвар, Джоан Гарріс, Наталії Гурницької та інших популярних авторів зі знижкою -10%.

Рекомендуємо звернути увагу на такі любовні романи:

 

Роберт Джеймс Воллер

Закохайтеся в один із найпопулярніших романів усіх часів — легендарну історію кохання, яка стала улюбленим фільмом із Клінтом Іствудом та Меріл Стріп у головних ролях.

Джоджо Мойєс 

 

Чи можуть туфлі змінити життя? Звучить доволі абсурдно… Але так сталося із Сем, коли вона у спортзалі випадково прихопила не свою сумку. Відтак на важливу робочу зустріч їй довелося взути чужі туфлі. І саме в той день жінка отримала вигідну ділову пропозицію та відчула небувалу впевненість. Воно й не дивно, адже взута Сем була в червоні лубутени.

А от для Ніші, власниці шкіряної пари, ця втрата стала лише початком неприємностей. Чоловік оголосив про розлучення, заблокував усі рахунки і доступ до будинку. Тож жінці доведеться наново будувати своє життя. У фірмовому стилі Джоджо Мойєс долі Сем та Ніші тісно переплітаються, і вони допомагають одна одній - здобути бажану свободу чи реалізуватися в житті. Героїнь чекає боротьба за щастя та нове кохання, і не останню роль в цій історії зіграють такі бажані підбори від Louboutin.

Шарлотта Ріксон 

 

• Пронизливий і захоплюючий роман про другий шанс
• Вони створені одне для одного. І вони не разом. У них є один день, щоб змінити все…

Шоколад

Джоан Гарріс

 

У маленькому французькому містечку — карнавал. І саме в цей час у ньому з’являються дві дивні особи — доросла й дитина. Віана Роше та її дочка Анук приїхали, щоб подарувати мешканцям міста небачену досі розкіш — цукерню. Місцевий священик обурений і ставить парафіян перед вибором — церква або шоколад.
Якби ж цукерки й шоколадки жінки, чиє волосся пахне вітрами далеких країв, не були такими смачними! Якби вона не вміла вгадувати, чого саме потребує кожен, хто заходить до її крамнички! Тоді у цьому містечку не сталося б стільки драматичних подій...
Відкрийте для себе рецепти щастя від Джоан Гарріс. Пориньте у світ шоколадної магії, і ви зрозумієте, що навіть за допомогою солодощів можна змінити життя — звісно, якщо ви маєте добре серце та гарні наміри.

Наталія Гурницька

 

Драматична історія забороненого кохання юної дівчини до набагато старшого за неї одруженого польського шляхтича, яка розгортається в атмосфері Львова XIX сторіччя!
Що це — мінлива пристрасть чи справжні почуття? Для неї — це перше кохання, для нього — мабуть, уже й останнє... Чи отримають закохані шанс змінити власну долю, залишитись разом і чи взагалі можливо побудувати щастя, балансуючи на краю прірви та порушуючи всі можливі заборони?..

Більше романтичних бестселерів зі знижкою -10% чекають на вас тут.