Як завантажити електронну книгу на рідер PocketBook?



Спосіб №1:

Для завантаження книги, авторизуйтесь на сайті PocketBook.ua. Потім перейдіть в «Особистий кабінет», вкладка «Книги та інший контент». Або перейдіть за посиланням https://pocketbook.ua/ua_ua/pocketbook_customer/books/. Вам відкриється наступна сторінка:

Щоб відкрити електронну книгу на рідері PocketBook, необхідно натиснути кнопку «Відкрити у PocketBook Cloud» або «Open my Cloud». Далі відкриється сторінка авторизації в сервісі PocketBook Cloud.

На даній сторінці введіть email, який Ви використовували для авторизації в інтернет-магазині PocketBook.ua та натисніть кнопку «Далее».

Ви також можете авторизуватись через Facebook/Google, використовуючи ті ж дані, які були використані для авторизації на сайті PocketBook.ua.

Далі Ви перейдете на наступну сторінку:

Натискайте на кнопку «Далее». Ви будете перенаправлені на сторінку вводу пароля:

Необхідно вказати той самий пароль, який Ви використовували для авторизації на сайті PocketBook.ua. Також обов’язково поставте  позначку в чекбоксі «Я согласен с Условиями использования и с Политикой Конфиденциальности» та натисніть кнопку «Войти».

Після цього Ваша книга буде автоматично додана в сервіс PocketBook Cloud.

Після цього увімкніть Ваш рідер PocketBook  та оберіть іконку «PocketBook Cloud» у панелі меню. Тепер здійсніть вхід у хмарний сервіс із тими даними, які Ви використовували для авторизації на сайті PocketBook.ua. Якщо синхронізація даних не розпочалась автоматично, натисніть кнопку «Синхронізація».

 

Спосіб №2:

Для завантаження електронної книги на сайті PocketBook.ua, Вам необхідно авторизуватись на нашому сайті та придбати книгу/книги.

Одразу після оформлення замовлення та здійснення оплати, Ви будете автоматично направлені на сторінку завантаження книги.

Для завантаження книги натисніть кнопку «Завантажити». Після цього книга буде завантажена на Ваш ПК. Придбані Вами книги будуть доступні за посиланням https://pocketbook.ua/ua_ua/pocketbook_customer/books/. Крім того, на вказану Вами поштову скриньку буде надіслано лист із посиланням для завантаження книги/книг.

Під’єднайте Ваш пристрій до ПК за допомогою USB кабелю. Далі скопіюйте файл електронної книги на рідер.

 

Спосіб №3: Книги по email http://sync.pocketbook-int.com/files/s2pb_info_ru.pdf