єПідтримка в PocketBook! Розповідаємо, як витратити тисячу гривень на книжки



єПідтримка в PocketBook! Розповідаємо, як витратити тисячу гривень на книжки

Якщо ви раптом не знали, то ділимося приємною новиною! На тисячу гривень з державної програми єПідтримка ви можете накупити цікавезних електронних книжок в нашій інтернет-книгарні pocketbook.ua.

До вашої уваги дуже прості інструкції та відповіді на поширені запитання.

Як отримати заповітну тисячу? У вас має бути:

  • Сертифікат про вакцинацію
  • Застосунок Дія, оновлений до останньої версії
  • Спеціальна картка єПідтримки, яку можна оформити онлайн чи офлайн в одному з банків, що беруть участь у програмі (Приват, Моно тощо).

У застосунку Дія зайдіть у розділ Послуги та виберіть пункт єПідтримка. Якщо у вас вже є сертифікат про вакцинацію та оформлена заздалегідь банківська картка, вся процедура займе менше ніж хвилину.

Все вдалося і гроші вже нараховано вам на картку? Вітаємо! А тепер розберімося як купити на них книжок! Пропонуємо зробити це в форматі питання-відповідь.  

Що саме ви зможете купити в інтернет-магазині PocketBook?

Нараховану вам тисячу гривень ви можете витратити виключно на електронний контент, тобто електронні книжки та аудіокниги.

Для покупки книжок треба зайти на сайт pocketbook.ua?

Ви можете купувати книжки як в інтернет-магазині pocketbook.ua, так і в нашому мобільному застосунку PocketBook Reader, чи навіть прямо в вашому рідері PocketBook!

Що робити, якщо сума вашої покупки перевищує тисячу гривень?

Оскільки опція доплати залишку з іншої карти поки що недоступна, радимо просто розділити вибрані вами книжки на декілька замовлень, щоб одне з них відповідало сумі коштів на вашій картці єПідтримка.

Чи можна розділити тисячу гривень на декілька платежів?

Звісно! Використовуйте кошти на картці як і коли заманеться. 

Чи є дедлайн для використання коштів з картки єПідтримка?

Так, усі невикористані вами кошти повернуться до державного бюджету рівно за 4 місяці з моменту їх нарахування на вашу картку. 

Бажаємо витратити вашу тисячу гривень на дійсно круті книжкові пригоди!