Мегазнижки та подарунки до рідерів серії Color: час переходити на читання в кольорі



Мегазнижки та подарунки до рідерів серії Color: час переходити на читання в кольорі

Настав ідеальний момент, щоб перейти на наступний рівень електронного читання! Купуйте кольоровий рідер нового покоління PocketBook 633 Color за унікальною ціною – 4799 грн. Або вибирайте інноваційний PocketBook 740 Colorз великим кольоровим екраном, та отримуйте обкладинку у подарунок. А ще не проґавте знижки до -20% на книжки з ілюстраціями!

Хочете стати власником одного з революційних рідерів PocketBook з кольоровим E Ink екраном? Скористайтеся нашою суперпропозицією та купуйте з додатковою вигодою новинки, які вже встигли підкорити весь світ!

Мегазнижка на PocketBook 633 Color

Ми перекреслюємо стару ціну в 6499 грн! Відтепер ви можете купити PocketBook 633 Color лише за 4799 грн. Цей компактний та надлегкий рідер із 6-дюймовим кольоровим екраном E Ink Kaleido™, Bluetooth і підтримкою аудіо стане ідеальним гаджетом для активних людей, які ніколи не розстаються з книжкою.

Крута обкладинка Origami в подарунок до PocketBook 740 Color

Саме зараз ви можете купити головну новинку року PocketBook 740 Color, та отримати корисний подарунок – стильну й практичну обкладинку Origami Cover 740 Shell Dark Grey. Рідер з великим 7,8-дюймовим екраном E Ink Kaleido™ Plus чудово пасує для будь-якого контенту: від книжок з кольоровими ілюстраціями до аудіокниг. А обкладинка забезпечить надійний захист пристрою.

Кольоровий контент для кольорового рідера за суперцінами

З 24 травня по 25 червня купуйте книжки з ілюстраціями зі знижкою до -20%. Насолоджуйтесь кольоровим контентом для дітей та дорослих на вашому новенькому рідері PocketBook 633 Color або PocketBook 740 Color.

Відкрийте для себе електронне читання в кольорі разом із PocketBook: купуйте стильні й функціональні рідери за суперцінами.