Не ризикуйте гарантійною підтримкою - купуйте офіційні рідери PocketBook



Не ризикуйте гарантійною підтримкою - купуйте офіційні рідери PocketBook

Шановні користувачі, клієнти і друзі PocketBook! У зв'язку з випадками продажу неофіційної продукції недобросовісними продавцями, ми просимо вас бути уважними при купівлі пристроїв PocketBook.

Не ризикуйте сервісом і гарантією вашого рідера! Пам'ятайте, що сервісному, гарантійному та пост гарантійному обслуговуванню підлягають тільки офіційні пристрої, куплені в фірмовому інтернет-магазині https://www.pocketbook.ua/, або в магазинах сертифікованих партнерів, список яких можна знайти в розділі «Де купити» офіційного корпоративного сайту.

 Для того, щоб користувачі PocketBook мали змогу перевірити, чи є їх пристрій офіційним, компанія запустила онлайн-сервіс перевірки за серійним номером. Тож, якщо ви маєте рідер PocketBook, ви можете скористатися можливістю перевірки в розділі «Підтримка» на нашому корпоративному сайті.

Що таке «сіра» або неофіційна продукція?

Недобросовісні інтернет-магазини продають пристрої PocketBook, які були нелегально ввезені на територію України, і призначені для продажу в інших країнах – так звані, «сірі» пристрої.

Чого не отримують покупці нелегально ввезених пристроїв?

  1. Офіційну гарантію від PocketBook - користувач не зможе скористатися фірмовою сервісною підтримкою від виробника, термін якої становить 2 роки з дня придбання.
  2. Хмарний сервіс PocketBook Cloud. Рідери, призначені для продажу в інших країнах, часто мають встановлені локальні книжкові магазини, які не передбачають використання сервісу PocketBook Cloud. Тому, більшість «сірих» пристроїв, не мають сервісу PocketBook Cloud.
  3. Інтерфейс українською мовою. Нелегально ввезені пристрої не мають мовної локалізації для України.
  4. Гарантій якості. PocketBook не може нести відповідальність за якість товарів, незаконно завезених на територію України, адже компанія не може гарантувати належні умови транспортування продукції з інших країн.

Як відрізнити офіційну продукцію PocketBook?

Зверніть увагу! Відрізнити офіційну продукцію можна за інформацією, представленою на роздрібній упаковці рідера.

Наклейка на боковій частині коробки має номер SKU. Даний номер для пристроїв легально ввезених на територію України і країн СНД, закінчується буквами «CIS». Якщо ж останні букви номера «WW», будьте обережні, це пристрій незаконно ввезено на територію України.

Крім того, тильна частина коробки повинна містити короткий опис характеристик пристрою на таких мовах (в алфавітному порядку): азербайджанська, англійська, білоруська, італійська, казахська, німецька, російська, українська, французька.

Якщо при покупці у вас виникають сумніви щодо автентичності продукції, будь ласка, звертайтесь на гарячу лінію компанії за номером 0 800 304 800 або пишіть на e-mail: [email protected]. Професійні консультанти будуть раді відповісти на всі ваші питання з 9:00 до 19:00 (окрім суботи та неділі).