Як зайти в особистий кабінет?



Якщо Ви авторизований/зареєстрований користувач, для входу в особистий кабінет Вам необхідно перейти за цим посиланням - https://pocketbook.ua/ua_ua/customer/account/login або натиснути на іконку  у правому верхньому куті сайту. У Вас відкриється таке вікно:

У даному вікні натисніть вкладку «Особистий кабінет».

Якщо Ви неавторизований користувач, для входу в особистий кабінет Вам необхідно зареєструватись на сайті PocketBook.ua. Для реєстрації перейдіть за цим посиланням https://pocketbook.ua/ua_ua/customer/account/create/

У Вас відкриється сторінка «Реєстрації»:

На даній сторінці доступні три варіанти реєстрації:

  1. Реєстрація через соціальну мережу Facebook. Після вибору «Sign in with Facebook», у Вас відкриється нове діалогове вікно, в якому Вам необхідно підтвердити передачу даних (ім’я, фото профілю, email) з Facebook аккаунта на сайт PocketBook.ua. Після підтвердження передачі даних, Ви будете автоматично перенаправлені в «Особистий кабінет». Зверніть увагу! При авторизації через Facebook, якщо Ви не вказали email, або в налаштуваннях конфіденційності заборонили передачу інформації про поштову скриньку, Ви не зможете отримувати інформацію про замовлення на сайті PocketBook.ua. Перед авторизацією на сайті PocketBook.ua рекомендуємо дозволити передачу даних про email.
  2. Реєстрація через мережу Google. Після вибору «Sign in with Google», у Вас відкриється нове діалогове вікно, в якому Вам необхідно натиснути на Ваш обліковий запис Google для авторизації на сайті PocketBook.ua. Після підтвердження даних, Ви будете автоматично перенаправлені в «Особистий кабінет».
  3. Реєстрація за допомогою електронної пошти. Для цього Вам необхідно заповнити наступні поля: Ім’я, Прізвище, Email, Пароль, Підтвердження паролю, а також поставити позначку у чекбоксі «Я приймаю та погоджуюсь з умовами використання сайту та політикою конфіденційності». Далі слід натиснути кнопку «Зареєструватись». Після цього Ви будете автоматично перенаправлені в «Особистий кабінет».