Що читати дітям під час карантину: Топ 10 кращих книг для школярів



Що читати дітям під час карантину: Топ 10 кращих книг для школярів

Останнім часом, безпека здоров’я дорослих та дітей стала як ніколи актуальною. І поки вимушені канікули в самому розпалі, а всі школи закриті на карантин, що робити батькам, аби заохотити дітей проводити більше часу з цікавою книжкою? Що ж, чим корисний карантин, так це можливістю разом перечитати улюблені романи вашого дитинства. 

Ми зібрали Топ 10 найкращих дитячих та підліткових книг усіх часів, які точно сподобаються школярам, та надихнуть їх частіше читати. А щоб точно зацікавити їх, спробуйте читання на сучасному рідері, адже новому поколінню так подобаються гаджети.

 

Викрадачі діамантів

Троє відважних французів вирушають до Африки, на пошуки слави й скарбів. Щоправда, друзям доведеться змагатися за коштовності з підступними розбійниками. Придбайте електронну версію роману «Викрадачі діамантів», та дізнайтесь, що чекає на головних героїв.

 

Айвенго

Юний Айвенго стає учасником епохальних подій: разом з королем Річардом Левиним Серцем йому належить боротися за рідну Англію, розділену та занурену в нескінченні війни. Купуйте «Айвенго» не виходячи з дому, в інтернет-магазині pocketbook.ua.

 

Діти капітана Ґранта

Під час морської подорожі, герої випадково знаходять пляшку з благанням про допомогу від зниклого безвісти моряка – капітана Ґранта. На читачів чекає неймовірна подорож по незвіданим куточкам світу. Дізнайтесь більше за посиланням.

 

Пригоди Олівера Твіста

Захоплююча та повчальна розповідь про хлопчика-сироту Олівера Твіста, який опановує складну науку виживання на вулицях суворого Лондона. Електронну версію шедевра Чарльза Діккенса можна знайти тут.   

 

Робін Гуд

Історія одного з найзнаменитіших розбійників усіх часів, який відбирав гроші у жадібних та підлих багатіїв, віддаючи награбоване біднякам, які дійсно цього потребували. Купуйте і моментально завантажуйте книгу «Робін Гуд» на сайті pocketbook.ua.

 

Машина часу

Хочете дізнатися, що відбуватиметься на Землі через сотні тисяч років? Фантастичний роман Герберта Веллса якраз про це. На героїв чекає безліч небезпечних пригод у часі, який виявився набагато небезпечнішим за нашу сучасність. Знайти версію «Машина часу» для електронного рідера, планшета або смартфона можна тут.

 

Острів скарбів

Зловісна карта, за якою полюють пірати, вкаже юному герою шлях до безлюдного острова, повного скарбів. Без сумніву, це одна з кращих пригодницьких книг усіх часів. Роман «Острів скарбів» легко знайти в інтернет-магазині pocketbook.ua.

 

Мандри Ґуллівера

На головного героя чекає багато небезпечних і вельми повчальних випробувань в країнах ліліпутів і велетнів. Роман Свіфта корисно прочитати не лише дітям, а й їхнім батькам. Історія «Мандри Ґуллівера» доступна за посиланням.

 

Пригоди барона Мюнхгаузена

Барон Мюнхгаузен – неабиякий вигадник і хвалько, який полюбляє не лише перебільшити, а й прибрехати про свої подвиги. Але вони від цього не стають менш цікавими! Купити «Пригоди барона Мюнхгаузена» не виходячи з дому можна тут.

 

Робінзон Крузо

Опинившись на безлюдному острові, головний герой зумів не лише вижити, але й створити власний світ, який допоміг йому прожити на самоті довгі роки. Винахідливість Робінзона надихнула багато поколінь юних читачів. Придбати та завантажити «Робінзон Крузо» в кілька кліків можна в магазині pocketbook.ua.