Що почитати: Топ 10 нових книг в інтернет-магазині PocketBook



Що почитати: Топ 10 нових книг в інтернет-магазині PocketBook

 

Ніщо так не допомагає налаштуватися на продуктивний рік як нові книги в улюбленому рідері. Ми зібрали для вас топ 10 найцікавіших новинок на будь-який смак, які нещодавно поповнили наш онлайн-магазин. Що ж, саме час обрати наступну книжку (а краще книжки) і поринути з головою в нову захопливу історію.


Чорні діри і молоді Всесвіти - Стівен Гокінґ

Дана книга – це збірник блискучих думок одного з найяскравіших вчених останніх десятиліть. Гокінґ розмірковує про походження нашого світу, природу часу і роль чорних дір у формуванні усесвітів, пояснюючи складні наукові терміни простою мовою. Киньте виклик загадкам світобудови і разом з автором спробуйте розкрити секрети нашого всесвіту!

Чемні дівчатка потрапляють у рай, погані – куди забажають - Уте Ергардт              

Як стати по-справжньому успішною, реалізувати свій потенціал і чи варто жертвувати мріями заради старих як світ упереджень? За допомогою реальних прикладів і десятків повчальних історій, психолог Уте Ерхардта вчить нас почути свій внутрішній голос, зберігати індивідуальність і слідувати за мрією, адже навіть у 21-му столітті, на шляху у сильної та успішної жінки зустрічається аж надто багато перешкод.

П'ять четвертинок апельсина - Джоан Гаррис

Дивовижно багатогранний роман, який примудряється поєднувати до непристойності апетитні описи їжі та набагато складніші теми Другої світової війни, окупації, сімейних конфліктів і старих скелетів у шафах. Героїня роману отримує у спадок від матері лише старий альбом з кулінарними рецептами. Однак на полях цього записника криється нерозказана історія, яка змусить Фрамбуаз по-новому поглянути на своє дитинство і ставлення до матері.

Грішна - Тесс Геррітсен

Цей детектив про розслідування вбивства монашки в жіночому монастирі захоплює ледь не з першої сторінки і тримає в напрузі до самого фіналу. Детективу Джейн Ріццолі та судмедекспертці Маурі Айлз належить вирішити одну з найскладніших загадок в їхній кар'єрі, адже далеко не всі мешканки монастиря хочуть, щоб світу відкрилась жахлива правда. 

Земля мертвих - Жан-Крістоф Гранже

Досвідченому слідчому Стефану Корсо здавалося, що справа про вбивство двох стриптизерок – це жахливий, але не надто складний злочин. Втім головний герой навіть не підозрює, що це лише верхівка айсберга, і дуже скоро його втягнуть в смертельно небезпечну гру з справжнім злочинним генієм.  

Похищение Энни Торн - С. Дж. Тюдор

Новий психологічний трилер від автора світового бестселера «Крейдяна людина». Перед нами провінційне містечко Арнхілл, що приховує страшну таємницю. Колись в сім'ї головного героя сталося нещастя – зникла його сестра Енні. Але попри найгірші побоювання, дівчинка повернулася додому за два дні, хоч і не змогла пояснити, де пропадала. Однак дуже скоро Джо зрозумів, що це вже не його сестра. І ось, через роки, історія зі зникненнями починає повторюватись, а значить з'явився шанс докопатися до істини.

Така, як ти - Марк Леві              

Вона живе в старовинному будинку на П'ятій авеню, він працює ліфтером в цьому ж будинку, кожен день доставляючи її на дев'ятий поверх. Він точно знає, чого хоче, а вона навіть не здогадується про те, хто він насправді. Але скоро все зміниться. Марк Леві – визнаний майстер чуттєвих і дуже тонких романтичних історій. Його новий роман – про Нью-Йорк, віру у власні сили й, звісно ж, про кохання, яке здатне відкривати будь-які двері.

Історія нового імені - Елена Феранте

Друга книга з неймовірно успішної серії «Неаполітанські романи» продовжує історію двох подруг. Дівчата дорослішають і починають облаштовувати власне життя, іноді жертвуючи навіть дружбою. Як і в першій частині саги, «Історія нового імені» буквально переповнена почуттями головних героїв: любов і ненависть, вірність і ревнощі, дружба і зрада.

250 фішок, що їх має знати письменник - Чак Вендіґ

Якщо ви мрієте стати письменником, але не знаєте з чого починати – ця книга створена саме для вас. Якщо ви вже можете похвалитися закінченими творами, але продовжуєте відточувати майстерність – ця книга створена саме для вас. Якщо ви просто хочете прочитати цікаву, іронічну та повну унікальних лайфхаків історію – ця книга створена саме для вас. Автор щедро ділиться секретами своєї майстерності, доповнюючи їх відмінним гумором.

Як ходити до музею - Йохан Ідема

Виявляється, що похід в музей – це теж своєрідне мистецтво. Як не відчувати себе стороннім серед експонатів і картин, як навчитися помічати й чути найважливіше, і, зрештою, як отримувати від екскурсії не лише знання, а й масу позитивних емоцій? Ця книга точно змусить вас переглянути своє ставлення до часу, проведеного в музеї.