Велике оновлення PocketBook Reader app: більше можливостей і новий дизайн



Велике оновлення PocketBook Reader app: більше можливостей і новий дизайн

Зустрічайте оновлений мобільний додаток PocketBook Reader для пристроїв на платформах Android й iOS

На користувачів очікує багато важливих новинок, які зроблять процес читання ще більш комфортним і приємним: сучасний дизайн, ще один аудіо формат, новий інтернет-магазин, спрощена процедура авторизації, додаткові можливості синхронізації та обміну файлами і багато інших нововведень.

PocketBook Reader – це один з найпопулярніших додатків для читання електронного контенту на будь-яких пристроях. Додаток відкриває більшість популярних форматів (як книжкових, так і аудіо), автоматично синхронізує позиції читання, нотатки і навіть цілі бібліотеки. І все це абсолютно безкоштовно! Електронне читання ще ніколи не було таким доступним.

Головні інновації в PocketBook Reader:

  • Більше можливостей для зберігання книг – відкривайте в додатку ваші книжки з хмарного сервісу Google Drive і сервісу Google Play Books. Заходьте одночасно в декілька акаунтів хмарних сервісів PocketBook Cloud, Dropbox та ін.
  • Інтерфейс став ще більш стильним – насолоджуйтеся не лише літературою, а й більш сучасним користувацьким інтерфейсом. Налаштуйте додаток під свій настрій, завдяки новим колірним темам.
  • Новий формат для аудіокниг – на додачу до традиційного mp3, PocketBook Reader відтворює тепер і m4b. Даний формат підтримує закладки, що робить його надзвичайно зручним для прослуховування аудіокниг.
  • Віджети на головному екрані для максимальної зручності – швидко знаходьте й відкривайте книжки з різних списків і сервісів завдяки віджетам на Home screen. Вибирайте, які списки будуть відображатися на головному екрані.
  • Один аккаунт PocketBook для всіх сервісів – не втрачайте час на реєстрацію і введення паролів! Досить увійти в обліковий запис PocketBook, щоб швидко скористатися PocketBook Cloud або ReadRate. Крім того, власники рідерів PocketBook тепер можуть синхронізувати акаунти й бібліотеки, просто відсканувавши QR код в Pocketbook Reader.
  • Працювати з Dropbox ще зручніше – обмінюйтеся книжками між пристроями на платформах Android й iOS за допомогою додатку PocketBook Reader.
  • Переміщувати файли як ніколи просто – використовуючи функцію Drag and drop, просто перетягніть потрібний документ в потрібну папку, щоб перемістити файл з пам'яті пристрою в будь-який хмарне сховище.
  • Керуйте списками книг без зайвих турбот – сортуйте будь-які файли, створюючи зручні списки й колекції, для швидкого пошуку і навігації. Більш того, розділ Папки тепер виглядає як повноцінний файловий менеджер, що також помітно спростить роботу з книжками.

Даний список – лише частина оновлень, які чекають на вас у новому PocketBook Reader, тому не втрачайте часу й відкривайте для себе новий комфорт електронного читання!

У вас досі не встановлено PocketBook Reader? Радимо завантажити його в App Store або Google Play прямо зараз.