Рідери з підтримкою аудіо: чому це зручно і яку модель вибрати



Рідери з підтримкою аудіо: чому це зручно і яку модель вибрати

А що ви любите більше: читати книжки чи слухати їх аудіоверсії? З PocketBook ви завжди зможете насолоджуватися захоплюючими історіями у зручному для вас форматі, адже багато сучасних моделей наших рідерів вміють відтворювати аудіофайли!

Популярність аудіокниг зростає з кожним днем, і це не дивно. На відміну від звичайного читання, слухати улюблені книжки можна де завгодно: за кермом автомобіля, за щоденною рутиною, під час піших прогулянок, тощо.

Завдяки підтримці аудіо, рідер PocketBook – це ідеальний гаджет для любителів книжок, в якому можна зберігати як бібліотеку, так і аудіотеку, читаючи або слухаючи у зручний для вас момент.  Зберігаючи аудіокниги та інші аудіофайли на рідері, ви суттєво розвантажите пам'ять смартфона та заощадите заряд його батареї, що вкрай важливо.

Що можна слухати на PocketBook?

  • Аудіокниги – один із найпопулярніших форматів сучасного «читання». Крім очевидної зручності, аудіокниги часто тішать користувачів професійним акторським озвученням. Іноді їх читає сам автор, що забезпечує додатковий ефект занурення в історію. Обрати та купити аудіокнигу практично на будь-яку тему ви можете у книгарні pocketbook.ua.
  • Музика – всім нам іноді хочеться обійтися без втручань зовнішнього світу під час читання. Улюблені треки піднімають настрій, допомагають зосередитися чи просто відволіктися. Рідери PocketBook підтримують формат MP3, тож смартфон або плеєр вам не знадобиться – книжки та пісні зберігатимуться на одному пристрої.
  • Подкасти та будь-який інший аудіоконтент у форматах MP3, MP3.ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.
  • Озвучування тексту голосом – функція Text to Speech миттєво перетворює текстовий файл на аудіокнигу. Просто відкрийте меню, активуйте Text to Speech і продовжуйте слухати книгу з тієї ж сторінки. Дивіться відео про функцію тут.

Як слухати аудіо на рідері PocketBook?

Всі моделі PocketBook з підтримкою аудіо оснащені технологією Bluetooth, що дозволяє за лічені секунди підключити рідер до:

  • Бездротових навушників,
  • Bluetooth колонки,
  • Автомагнітоли з Bluetooth,
  • Інших бездротових пристроїв з динаміками.

Таким чином, ваші аудіокниги та музика будуть завжди під рукою: у салоні авто, у громадському транспорті, у польоті, у поході та просто вдома.

PocketBook з підтримкою аудіо: яку модель вибрати?

В актуальному модельному ряді PocketBook, одразу 4 рідери відтворюють аудіофайли. Пропонуємо познайомитися з кожною із них:

PocketBook 633 Color – пристрій із 6-дюймовим кольоровим екраном E Ink Kaleido™. Революційна технологія дозволяє рідеру відображати 4096 кольорів, зберігаючи всі оптичні характеристики традиційного E Ink екрана. Рідер підтримує 29 форматів (19 книжкових, 4 графічних та 6 аудіо) та оснащений слотом для карт пам'яті. Дізнатися більше про рідер  можна тут.

PocketBook 740 Pro – водостійкий рідер з 7,8-дюймовим екраном та розумним підсвічуванням SMARTlight стане ідеальним гаджетом для активних читачів, які ніколи не розлучаються з книгою. Пристрій оснащений Bluetooth, функцією Text to Speech та відтворює аудіофайли. Дізнатися більше про рідер та купити PocketBook 740 Pro можна тут.

PocketBook 740 Color – модель з 7,8-дюймовим кольоровим екраном E Ink Kaleido™ Plus чудово пасуватиме для будь-якого контенту: від дитячих книг та коміксів до професійної літератури. Також на рідері можна слухати аудіокниги або музику. Дізнатись більше про рідер та купити PocketBook 740 Color можна тут.

PocketBook InkPad X – рідер з великим 10,3-дюймовим екраном, інтелектуальним підсвічуванням SMARTlight, підтримкою 19 книжкових, 6 аудіо та 4 графічних форматів. Дізнатися більше про рідер та купити PocketBook InkPad X можна тут.

Насолоджуйтесь цікавим контентом у будь-якому форматі та без обмежень! З рідером PocketBook ви можете не лише читати, а й слухати книги де і коли завгодно.