Зустрічайте «Видавництво місяця»: -20% на усі книжки видавництва Смакі!



Зустрічайте «Видавництво місяця»: -20% на усі книжки видавництва Смакі!

«Видавництво місяця» - це нова рубрика від онлайн-книгарні PocketBook, що стане справжньою знахідкою для усіх поціновувачів якісної літератури. Слідкуйте за нашими новинами, ловіть момент та купуйте книжки ваших улюблених видавництв за найкращими цінами!

Раді оголосити, що «Видавництвом місяця» у лютому стало добре відоме українське видавництво Смакі, що спеціалізується на перекладах світових бестселерів про психологію, здоров’я та батьківство. 

Лише з 5 по 18 лютого, в інтернет-магазині PocketBook ви зможете купити будь-які книжки Смакі з ексклюзивною знижкою у -20%.

Рекомендуємо звернути увагу на 5 хітів видавництва Смакі, які ви можете купити зі знижкою -20%:

 

Габор Мате 

Міжнародний бестселер, перекладений п’ятнадцятьма мовами, вчить і сприяє зціленню, надаючи трансформаційне розуміння того, як за допомогою хвороби тіло може сказати «ні» тому, що розум не може або не хоче визнати.

 

Книжка вчить майбутніх батьків чуйно, швидко та адекватно реагувати на сигнали дитини. Це дає змогу розвивати надійний зв’язок з немовлям, що є стабільною основою особистості.

Розсіяний розум. Походження та зцілення розладу дефіциту уваги

Габор Мате 

 

Розлад дефіциту уваги залишається суперечливою темою в останні роки. Здебільшого в книжках на цю тему причиною такого стану називають спадковість. Проте доктор Мате вважає, що наше соціальне та емоційне оточення відіграє ключову роль як у причині, так і в лікуванні цього захворювання.  

У «Розсіяному розумі» він описує болісні реалії РДУ та його вплив на дітей, а також на кар’єру та соціальне життя дорослих. Визнаючи, що генетика справді може відігравати важливу роль у схильності людини до РДУ, Мате виходить за рамки цього твердження й зосереджується на тому, що ми можемо контролювати: зміни в оточенні, сімейній динаміці та виборі батьків. Він значною мірою спирається на власний досвід, оскільки і він, і його троє дітей мають цей розлад. 

Відроджені пологи

Мішель Оден 

 

Вперше найвідоміша книга французького доктора Мішеля Одена – історія пологового відділення в лікарні м.Пітів’є – була видана у 1984 р США, згодом перекладена 13-ма мовами світу. При Одені природність та свобода стали лікарняною практикою; поклавшись на фізіологію, лікар і півдюжини акушерок змінили ставлення до пологів і практику в усьому світі. І продовжують змінювати. Палати з домашньою атмоcферою, мінімум втручань у несвідомий процес пологів – тиха революція: головні дійові особи в пологах – жінка … та її дитина. У центрі – особистісні, а не технічні аспекти пологів.

Голос Карлі

Артур Флейшманн, Карлі Флейшманн

 

«Голос Карлі» – одна з перших книг, яка досліджує проблеми життя з аутизмом, проводить читачів у колись незнаний світ дівчини, яка знайшла свій голос і свою місію.

Акція «Видавництво місяця» - це чудова нагода поповнити вашу електронну бібліотеку дійсно якісними книжками від українських видавництв. Купуйте світові бестселери від видавництва Смакі зі знижкою -20%! Лише з 5 по 18 лютого й лише в інтернет-книгарні PocketBook.