Тільки на PocketBook.ua: 2 ексклюзивні новинки від українського видавництва!



Тільки на PocketBook.ua: 2 ексклюзивні новинки від українського видавництва!

Раді представити читачам дві ексклюзивні новинки від видавництва «Смакі», електронні версії яких можна купити лише в нашій онлайн-книгарні. Мова йде про світові бестселери «Розсіяний розум. Походження та зцілення розладу дефіциту уваги» та «Подарунок на все життя. Посібник із грудного вигодовування».

Видавництво «Смакі» продовжує тішити українських читачів якісними перекладами світових бестселерів про здоров’я, психологію та батьківство. Серед їх авторів є такі визнані усім світом авторитети як Габор Мате, Карлос Гонсалес, Рут Ерхардт, Мішель Оден тощо.

Саме 2 новинки від Габора Мате і Карлоса Гонсалеса ми і пропонуємо нашим читачам на ексклюзивній основі, адже ці електронні книжки можна купити лише на pocketbook.ua.

«Розсіяний розум. Походження та зцілення розладу дефіциту уваги» - Габор Мате

Цю книжку багато в чому можна назвати інноваційною, адже автор відходить від традиційної концепції сприйняття розладу дефіциту уваги як спадкової хвороби. Нова робота від відомого сімейного лікаря детально пояснює етапи перебігу РДУ та представляє програму неврологічного розвитку для дітей та дорослих.

Купити «Розсіяний розум. Походження та зцілення розладу дефіциту уваги» в електронному форматі можна лише на pocketbook.ua.

«Подарунок на все життя. Посібник із грудного вигодовування» - Карлос Гонсалес    

Ця книжка від відомого педіатра Карлоса Гонсалеса обов’язково стане у пригоді кожній молодій мамі. Тут немає сухих інструкцій та повчань. З перших сторінок автор сприймається в першу чергу як друг, а вже потім як експерт. Легко, доброзичливо та з гумором лікар пояснює всі процеси вигодовування, даючи корисні поради, розвінчуючи міфи та заспокоюючи молодих батьків на такому важливому етапі їх життя.

Купити «Подарунок на все життя. Посібник із грудного вигодовування» в електронному форматі можна лише на pocketbook.ua.