Топ 5 новинок видавництва «Віхола»: книжки, які варто читати прямо зараз



Топ 5 новинок видавництва «Віхола»: книжки, які варто читати прямо зараз

Видавництво «Віхола» не втомлюється тішити нас новинками, що миттєво стають бестселерами. Цікаві, актуальні, веселі, а головне корисні та різнобічні – все це про сучасні українські нон-фікшн книжки від «Віхоли».

Пропонуємо познайомитися з п’ятьма новинками видавництва, які точно заслуговують на вашу увагу.

Як хотіти й отримати все (але це неточно)

У цій книжці ви не знайдете простої інструкції, як за місяць стати успішним мільйонером, не доклавши жодних зусиль. Натомість Тетяна Лукинюк (топменеджерка й викладачка) ділиться досвідом, як дістатися вершини та втриматися на ній, не пожертвувавши при цьому сім’єю, друзями та іншими, не менш важливими речами. Авторка не лише розповідає, як їй вдається поєднувати успішну кар’єру з особистим життям, а й нагадує про важливі істини, без яких неможливо знайти свій власний шлях до щастя.

Купити «Як хотіти й отримати все (але це неточно)» можна тут.

Сміх у кінці тунелю. Нотатки українського анестезіолога

Хто зможе краще розповісти про стан української медицини, як не лікар? Особливо, якщо це молодий та іронічний ентузіаст, що працює десь у «Богом забутій районній лікарні» та щодня бореться не лише зі смертю, а й з бюрократією. Ця книжка змусить вас сміятися та плакати, співчувати та сердитися, захоплюватися та жахатися. Неймовірно потужна сповідь мрійника, що просто хотів рятувати життя, а не «лупати сю скалу» бюрократичного безладу.

Купити «Сміх у кінці тунелю. Нотатки українського анестезіолога» можна тут.

Бачити українською

Нарешті ми дочекалися на продовження філологічної саги від Ольги Дубчак! З її першої книжки «Чути українською»   ми дізналися (або пригадали) багато цікавого про букви та звуки, отже настав час переходити до слів. «Бачити українською» нагадує захопливу екскурсію рідним містом: знайомі вулиці й будинки раптом відкривають нам свої секрети, про які ми давно забули або взагалі не знали. Кандидатка філологічних наук дуже легко й невимушено розповідає про цеглинки, з яких побудовано весь наш світ. Звісно ж, мова йде про слова.

Купити «Бачити українською» можна тут.

Матера вам не наймичка, або Чому діти це – прекрасно...

Якщо ви побачили людину, що до сліз сміється над книжкою, є велика ймовірність того, що читають саме Катю Бльостку! Зухвала, неймовірно смішна, а головне корисна книжка про материнство від відомої блогерки вже встигла стати національним бестселером. Похід в аптеку за тестом на вагітність, перший переляк, перша радість, підготовка до пологів, перші купання, зуби, соплі та безліч інших незручних запитань. Крок за кроком ми разом із Катею переживаємо найважливіші моменти її материнства.    

Купити «Матера вам не наймичка, або Чому діти це – прекрасно...» можна тут.

Писати аналітику може кожен

Вміння чітко й аргументовано викладати думки на папері – це дуже корисна навичка, яка не раз стане вам у пригоді. Книжка Катерини Зарембо (аналітикиня з питань зовнішньої політики України) навчить писати переконливі та легкі для сприйняття тексти, які надихатимуть читачів, захоплюватимуть їх уяву та рухатимуть їх до змін.

Купити «Писати аналітику може кожен» можна тут.

 Ще більше книжок видавництва «Віхола» чекають на вас тут. Купуйте найкращий український нон-фікшн в інтернет-магазині PocketBook.ua.