Зіркова екранізація улюбленої книжки: «Смерть на Нілі» у кіно вже з 10 лютого!



Зіркова екранізація улюбленої книжки: «Смерть на Нілі» у кіно вже з 10 лютого!

Екранізація культової книжки Аґати Крісті «Смерть на Нілі» – одна з найочікуваніших кінопрем’єр цього року! І вже з 10 лютого фільмом Кеннета Брани можна насолоджуватися в українських кінотеатрах. А якщо після перегляду вам захочеться перечитати блискучий оригінал Смерть на Нілі – електронна книга чекатиме на вас у нашій онлайн-книгарні.

Довгоочікуваний сиквел

«Смерть на Нілі» - це зіркове продовження пригод харизматичного детектива Еркюля Пуаро, з Галь Гадот, Кеннетом Браною, Армі Гаммером та Еммою Маккі у головних ролях. Ну а першим фільмом із цієї серії стала блискуча екранізація книжки «Вбивство у Східному експресі», з тим таки Кеннетом Браною у головній ролі та у режисерському кріслі.

Про що книжка та фільм?

«Смерть на Нілі» розповість про одну з найскладніших справ у кар‘єрі Пуаро. Детективу доведеться взятися за розслідування вбивства молодої жінки, яке відбулося на пароплаві, під час круїзу. І дуже скоро Еркюль зрозуміє, що мотив для вбивства мав ледь не кожен пасажир.

Що краще: роман чи фільм?

Для того, щоб відповісти на це одвічне запитання, треба спершу сходити в кіно та прочитати чудовий детектив Смерть на Нілі. Електронна книга видатної британської письменниці неодмінно сподобається вам, та подарує не один вечір захопливого читання.

Які книжки Аґати Крісті читати далі?

На відміну від фільмів, виходу яких доводиться чекати іноді по пів десятиліття, усі найкращі книги Аґати Крісті чекають на вас в інтернет-магазині pocketbook.ua. Тут ви зможете купити електронну книгу Смерть на Нілі, та інші шедеври: Вбивство у Східному експресі, І не лишилось жодного, Наприкінці приходить смерть, Чому не Еванс тощо.