Зустрічайте PocketBook 617: компактна, доступна та багатофункціональна новинка



Зустрічайте PocketBook 617: компактна, доступна та багатофункціональна новинка

Новий рідер PocketBook 617 вже доступний в Україні! Легкий та компактний пристрій з 6-дюймовим екраном E Ink Carta™, розумним підсвічуванням SMARTlight, Wi-Fi та двоядерним процесором стане справжньою знахідкою для всіх книгоманів. Купити PocketBook 617 можна в нашому офіційному інтернет-магазині.

Безпечний екран та розумне підсвічування – ідеальне поєднання

Сучасний екран E Ink Carta™ створений для максимально комфортного читання, адже його оптичні характеристики близькі до друкованої сторінки. Насолоджуйтесь книгою де і коли завгодно, не перевтомлюючи очі. Навіть за поганого освітлення, адже PocketBook 617 оснащений підсвічуванням SMARTlight, що дозволяє регулювати яскравість та колірну температуру екрана.

Для покупок – інтернет, для синхронізації – хмарні сервіси

Наявність Wi-Fi допоможе користувачам купувати нові книжки прямо в рідері, а фірмові хмарні сервіси зроблять управління бібліотекою набагато простішим. Всі ваші книжки, налаштування та прогрес читання будуть синхронізуватися в PocketBook Cloud, а за допомогою мобільного додатка PocketBook Reader, ви зможете будь-якої миті продовжувати читання з того ж місця на смартфоні або планшеті. Ну а завдяки Send-to-PocketBook та Dropbox PocketBook, перемістити файли на рідер можна в декілька кліків.

Ще 5 причин, щоб купити PocketBook 617:

  • Підтримка 23 форматів (19 книжкових та 4 графічних)
  • Двоядерний процесор
  • 8 Гб вбудованої пам'яті + слот для карт microSD
  • Робота на одному заряді до одного місяця
  • Вага рідеру – всього 155 г

Дізнатися більше про новинку та купити PocketBook 617 можна тут.