«Ти просто WOW»: як книжка Аніти Луценко та Світлани Фус змінює життя на краще



«Ти просто WOW»: як книжка Аніти Луценко та Світлани Фус змінює життя на краще

Спільна робота відомого фітнес-тренера Аніти Луценко та дієтолога Світлани Фус уже у нашому магазині. «Ти просто WOW» – не просто чергова книжка про схуднення і здорове харчування, це джерело унікальної інформації про те, як виглядати й відчувати себе на всі 100!

«Ти просто WOW» – давно очікувана новинка, яка стане персональним путівником до ідеальної фігури. Книжка увібрала в себе весь багаторічний досвід Аніти Луценко та Світлани Фус, чиї поради щодня допомагають тисячам найрізноманітніших людей відчувати себе краще та жити в гармонії з власним тілом. Крок за кроком, автори знайомлять читачів з секретами правильного харчування, діляться корисними лайфхаками про те, як справлятися з новим режимом, підтримують і підбадьорюють новачків реальними історіями успіху.

Дана книга – це готова програма схуднення й апгрейда власного тіла, яка пасуватиме кожному. На сторінках «Ти просто WOW» читачі знайдуть всі відповіді про фітнес, здорове харчування і правильну дієту:

  • Як привчити себе дотримуватися режиму?
  • Як підібрати правильну систему харчування?
  • Вода, сіль, цукор, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінерали – що корисно, а що, навпаки, шкідливо?
  • Як уникати зривів?
  • Як впоратися з менопаузою, не завдаючи шкоди організму?
  • Як поєднувати комплекси вправ, режими харчування і розвантажувальні дні?

Зробити перший крок до нового життя просто! Купіть «Ти просто WOW» і почніть слідувати порадам Аніти Луценко та Світлани Фус.